Fabric

Dansa fram till gryningen på Fabric
Har de goda tidernas pojkar och flickor som flockas till denna nattklubb nåt hem att gå till? Vi får aldrig veta eftersom musiken (garage, house, techno) spelar från klockan 11 – tills 07:00 på lördagmorgon och 08:00 på söndagsmorgonen. De goda nyheterna för arbetsgivare är att det stänger vid en långt mer förnuftigt tid, 05:30 på måndag morgon.

Under sina 16 år har Fabric etablerat sig som ett av klubbverksamheternas landmärken i London – ett rykte som byggs genom genomgående hög kvalitet  som visar alla delar av den brittiska elektroniska undergroundmusiken. Beläget i en tidigare slakterilager är det där klubbens tre rum väcks till liv varje helg , massorna som packar sig på dansgolvet kan bevittna det.

FabricLive på fredagar handlar om bas, med regelbundna  tunga drumrytmer och basgångar från don DJ Hype och hans Playaz besättning tillsammans med flera andra scenledare med stigande brittiska basproducenter som spelar över hela klubben. Lördagar brukar ledas av långvariga Fabric DJ,s och programmeraren Craig Richards och Terry Francis som bidrar med en A-lista för att förmedla techno, house, disco, Italo och andra djupa hypnotiska spår. Du kan hitta chilensk-tyska techno krigaren Ricardo Villalobos som spelar en av sina legendariska utökade reportoarer eller kanske en Chicagohouse legend som pumpar upp tempot. Eller se de nyaste DJ talangerna från hela världen som Daniel Averys Divided Love.

Saker saktar inte ner på söndagar. Den erbjuder alla typer av deep house, funky techno, kosmisk disco och Italo tills 08:00 på måndag morgon. Oavsett din smak på klubbar är Fabric skyldig att ha något för dig vilket gör det en viktig stopp för för alla som vill verkligen uppleva Londons rika nattliv.