Bästa gratiskomedin i London

Angel Comedy
Den genomgående utmärkta Angel Komedin har stand-ups från noggrant utvalda artister och erfarna akter for att testa nya saker – helt gratis, sju dagar i veckan (med en frivillig donation i slutet naturligtvis). Rummet blir absolut fullproppat så du får vara där tidigt om du vill ta en plats.

Måndagar är improvisationer och tisdagkvällar har en timslång soloshow och onsdagar, torsdagar och söndagar inkluderar alt från nya aktörer som testar nytt material för framtida spelning. På fredagar och lördagar utför de sina smartaste uppsättningar, All Killer No Filler.

Another Free Comedy Night
Denna titel är inte en som ljuger. Detta är en annan fri komedikväll. Leftfield stand-up Stuart Laws duo Twins är ansvariga här och som förekommer på varje föreställning och tidigare gäster har inkluderat BBC Trestjärniga Nick Helm, Lazy Susan och Fosters Nominerade James Acaster.

The Comedy Grotto
Denna pay-vad-du-vill komedikväll med genomgående utmärkta line-ups av artister främst för att testa nytt material och de samlar in pengar för olika ädla orsaker. För närvarande är det HIM: s syriska flykting Relief Appeal.
Två gånger i månaden, Comedy Grotto gänget sätter ihop line-ups för att samla in pengar till olika ädla orsaker. Detta är en betal-vad-du-vill men om du verkligen inte kan avvara ett pund kommer du inte att ses ned på. Tidigare spelningar har inkluderar Fosters Edinburgh Comedy Award nominerade Aisling Bea, Liam Williams, Ben Target och mer.

Dogstar Comedy
Detta Brixtonspelning har sex eller sju stigande akter inklusive en handfull som snabbt gör sig ett namn. Det sker två gånger i månaden och inträdeskostnader – du gissade det – noll pund.