Amerikanska restauranger i London

Balthazar, WC2

Londongren av denna fashionabla New York restaurangen är öppen hela dagen som varje dag serverar franska bistroklassiker.

balthazarlondon.com

Christophers, WC2

Detta har nyligen renoverats och har en martinibar, smart matsal och en meny med Maryland krabbkakor, tacksägelsematställe och pannkaka samt stora bruncher.

christophersgrill.com

Bar Boulud, SW1

En annat stort namn på den amerikanska restaurangscenen, Daniel Boulud tar med sig sin höga kvalitet hand om fransk matlagning till Knightsbridge.

barboulud.com

Smith och Wollensky, WC2

Sätt tänderna i amerikanskt revben vid en restaurang som beskrivs som ”steakhouse av The New York Times.

smithandwollensky.co.uk

Diner

Med nio restauranger i London har denna avslappnade restaurang fyra varianter av pannkakor plus hamburgare, varm korv och milkshakes.

goodlifediner.com

Cut på 45 Park Lane, W1

Den allestädes närvarande stjärnkocken Wolfgang Pucks första europeiska projektet är en modern amerikansk stekrestaurang med några av USA: s finaste viner.

dorchestercollection.com

American Bar, WC2

Det finns egentligen bara ett ställe att njuta av en Manhattan eller Whisky Sour i London i en bar som har serverar drinkar sedan 1903. Du kan också vara intresserad av att läsa om Savoy huvudbartender Erik Lorincz.

fairmont.com

Den amerikanska Food Store, W11

Hitta din Cheetos, Jell-O, Twizzlers, Kool Aid och Skippy under ett tak inklusive patriotiska stjärnor och randiga papperstallrikar och servetter.

usafoodstore.co.uk

Panzer s, NW8

En familj som kör St Johns Wood deli med alla amerikanska favorit pickles, hem bakat och kosher mat som kan levereras till din dörr. De har också en speciell Sydamerikanskt sektion plus en cateringservice.

panzers.co.uk

Partridges, SW3

Hitta alla stora högtidsrätter här liksom tacksägelse inklusive konserverad pumpa och Mott’s äppelmos.

partridges.co.uk